Layanan Gudang

Katrangan singkat:

Nyedhiyakake layanan pergudangan sing efisien, aman lan gratis ing China. Kita duwe gudang 3000 + meter persegi ing Guangzhou, Nawakake panggunaan gratis telung wulan kanggo pelanggan anyar, lan uga gratis sawise 3 wulan ...


Detail Produk

Nyedhiyakake layanan pergudangan sing efisien, aman lan gratis ing China

Kita duwe gudang 3000 + meter persegi ing Guangzhou, Nawakake panggunaan gratis suwene telung wulan kanggo pelanggan anyar, lan uga gratis sawise 3 wulan adhedhasar paling ora 60 Pcs pesenan pengiriman saben wulan, gudang 3000m² bisa nemokake kebutuhan persediaan sing saya akeh, proses kanthi cepet pesen lan nyiapake kiriman. Gudang kita supaya stok sampeyan aman, lengkap karo pengawasan lan asuransi keamanan 24/7.

Langkah1 : Produk Nampa Gudang

Apa sing kudu sampeyan lakoni yaiku ngisi notifikasi pengiriman canggih (ASN) sadurunge ngirim inventaris pemasok menyang gudang. Kanthi cara iki, sistem gudang kita bakal ngerti produk lan jumlah sampeyan, lan bisa njamin panrimo lan pamrosesan sing tepat wektu.

Langkah2. Produk Inspeksi & Labeling

Staff sing nampa gudang bakal ngetung jumlah lan kualitas produk sadurunge warehousing kanggo njamin akurasi jumlah lan kualitas produk, saéngga bisa nyuda risiko reresik bea cukai lan tarif bali nyimpen. Saben item bakal ditempelake kode bar, lan barang berharga bakal dilacak lan disimpen kanthi kapisah kanggo mesthekake yen ora ana kesalahan ing gudang lan picking.

Step3: Nyimpen ing GZ Ontime Warehouse

Yen pesenan E-Commerce sampeyan dununge ing saindenging jagad, panyimpenan ing China minangka pilihan sing paling apik. Amarga biaya nggunakake pusat distribusi gudang luwih murah lan kecepatan transportasi luwih cepet.

Langkah4. Manajemen Inventori

GZ Ontime duwe sistem manajemen gudang canggih (WMS) kanggo manajemen inventaris lan akurasi inventaris. Kita yakin manawa akurasi inventarisasi luwih dhuwur tinimbang 99%. Inventaris wektu nyata luwih gampang kanggo sampeyan ngawasi jumlah persediaan lan nambah inventaris ing wektu supaya ora kekurangan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan