Produk

  • FBA

    FBA

    Kiriman menyang gudang Amazon FBA dianggep minangka impor B2B menyang negara tujuan. Apa sampeyan pengin ngirim inventaris menyang gudang Amazon ing njaba China? Sampeyan bisa uga rumangsa frustasi, pabrikan durung nate nyiyapake barang FBA, mula kudu bola-bali sampeyan nerangake. Menapa malih, impor internasional rumit lan asring ngelu. Saiki kita teka kanggo mbantu sampeyan. Kita nyedhiyakake pelanggan layanan pick-up driver ing kutha-kutha utama ing China, label produk, izin bea cukai ing destinatio ...
  • Express

    Nyatakake

    Ekspres internasional minangka salah sawijining bagean sing paling penting ing perdagangan internasional. Umume bakul eBay / AliExpress / Shopiy kanggo ngeterake produke menyang negara apa wae. Serangkaian layanan sing diusulake dening Guangzhou Ontime nyedhiyakake macem-macem pilihan kanggo pengiriman transportasi barang sampeyan. Kejabi angkut udara lan laut, layanan transportasi ekspres wis digawe kanggo nanggepi gegayuhan lan kabutuhan sampeyan sanalika bisa. Layanan ekspres nawakake dea cepet lan efisien ...
  • Air Freight

    Pengangkutan Udara

    Pangiriman Kargo Udhara Saka China - Tarif Best Air Cargo Internasional Mikir bebarengan Kemitraan minangka tembung sing wis ora bisa digunakake, nanging bisa uga nggambarake layanan sing fokus karo pelanggan. Kita usaha supaya luwih akeh hubungan kasebut tinimbang mung cara kanggo nggayuh pelanggan ing saindenging jagad. Ekspedisi kargo internasional asring tumindak nyeimbangkan antarane wektu, biaya lan masalah lingkungan. Iku salah sawijining sebab perusahaan milih GZ Ontime kanggo biaya sing efektif lan murah ...
  • Sea Freight

    Pengangkutan Laut

    Kepiye layanan pick and pack mbantu pelanggan? Kita nyedhiyakake layanan paket lengkap sing digawe khusus kanggo nyukupi kabutuhan bisnis sampeyan! 99,6% tarif akurasi milih Kanthi integral karo situs web lan platform adol kontrol otomatis Nganyari layanan dina sing padha Pesenan rangkep Profesi Ditampa Ana sawetara opsi sing kasedhiya kanggo sampeyan babagan cara nampa pesenan kanggo diproses. Pilihan sing disenengi kanggo akeh pelanggan yaiku ngidini integrasi API Manajer Gudang ...
  • Railway Delivery

    Pangiriman Railway

    Transportasi Dalan lan Kereta Apik Saka CHINA menyang EUROPE - WAKTU TRANSIT & TRANSIT | QUOTE GRATIS | Layanan SINO SHIPPING Rail Kanthi wektu transit 16 nganti 20 dina, barang rel luwih cepet tinimbang angkutan laut sing butuh nganti 35 dina kanggo tekan pelabuhan Prancis Le Havre lan Fos-Marseille (minangka conto). RAIL FREIGHT Luwih larang tinimbang FREIGHT SEA, nanging isih luwih gampang tinimbang FREIGHT AIR. Mode transportasi iki cocog banget karo produk industri sing regane larang kayata kendaraan, ...
  • Warehouse Service

    Layanan Gudang

    Nyedhiyakake layanan pergudangan sing efisien, aman lan gratis ing China. Kita duwe gudang 3000 + meter persegi ing Guangzhou, Nawakake panggunaan gratis suwene telung wulan kanggo pelanggan anyar, lan uga gratis sawise 3 wulan adhedhasar sampeyan duwe paling ora 60Pcs pesenan pengiriman saben wulan, gudang 3000m² bisa nyukupi kebutuhan inventaris sing saya akeh, kanthi cepet proses pesen lan siyap kiriman. Gudang kita supaya stok sampeyan aman, lengkap karo pengawasan lan asuransi keamanan 24/7. Step1 : Warehouse Nampa Produc ...
  • Forwarder FedEx Service From China to Fed Ex Ship DHL International Shipping Rates Philippines

    Layanan FedEx Forwarder Saka Tiongkok menyang Fed Ex Ship DHL Tarif Pengiriman Internasional Filipina

    Peralatan sing dikelola kanthi apik, kru penghasilan spesialis, lan layanan purna jual sing luwih apik; Kita uga kulawarga utama, lan sapa wae sing tetep tetep nduweni nilai “gabungan, tekad, toleransi” kanggo Forwarder FedEx Service Saka China nganti Fed Ex Ship DHL International Shipping Tarif Filipina, Kita bakal ngupayakake luwih gedhe sing bakal mbantu domestik lan internasional calon pembeli, lan ngasilake bathi bebarengan lan win-win kemitraan ing antarane kita. kita sabar ngenteni ...
  • Sea Transport

    Angkutan Laut

    Cara paling efektif kanggo ngeterake jumlah akeh. Kanthi nggunakake hubungan operator jangka panjang lan kuwat, GZ Ontime nawakake solusi muatan laut sing fleksibel, andal lan aman. Pelanggan ngurmati keahlian kita ing pengiriman barang laut internasional liwat jaringan global sing kalebu patang puluh enem negara lan wilayah. Dheweke ngurmati kemampuan kanggo ngubungake karo layanan liyane kayata pengiriman angkut udara, transportasi multimodal, layanan lintas batas, utawa pabean omah bea cukai. Mor ...
  • Dropshipping Agent

    Agen Dropshipping

    Asisten pengiriman Mupangat kiriman kanggo para pengusaha sing kepengin, Dropshipping minangka model bisnis sing apik amarga gampang diakses. Kanthi pangiriman langsung, sampeyan bisa kanthi cepet nyoba macem-macem ide bisnis kanthi kekurangan winates, sing ngidini sampeyan sinau babagan cara milih lan adol produk sing dikarepake. Ana sebab liyane kenapa pangiriman langsung dadi populer. 1. Kurang dana sing dibutuhake Mungkin kauntungan paling gedhe saka adol langsung yaiku sampeyan bisa mbukak toko e-commerce ...
  • Value-added service

    Layanan sing ditambahake regane

    Layanan tambah nilai Gunakake layanan tambah nilai kanggo nggawe merek sampeyan dhewe! Promosi merek 1. Tulung tambahake sisipan pemasaran lan njaga pelanggan. 2. Baleni produk ing kothak kemasan sing disesuaikan nganggo gaya sing disenengi. 3. Instalasi lan perakitan bisa nambah rantai pasokan lan nyederhanakake proses distribusi. 4. Label minangka proses sing nyusahake nanging penting, mula kita bakal njupuk lan menehi label kanthi tepat kanggo mesthekake produk sampeyan katon. Pasokan Cha ...
  • Postal

    Pos

    Solusi Pengiriman Pos Kita pancen ngerti solusi pos mesthi dadi pilihan sadurunge kanggo bisnis e-commerce amarga duwe tarif sing luwih murah. Kanggo nglegakake panjaluk para pedagang, kita makarya karo akeh kantor pos ing pirang-pirang taun kepungkur lan terus ngilangi layanan ala kasebut. Saiki turahane paling apik. China Post China Post dipérang dadi bungkus permukaan lan bungkus sing wis kadaptar. Iki minangka layanan paket internasional kanggo paket sing bobote kurang saka 2 kg. China Post lan ...
  • DHL FedEX UPS express serviceInternational shipping from China to USA

    Layanan ekspres DHL FedEX UPS Pengiriman internasional saka China menyang Amerika Serikat

    Iki minangka Logistik Ontime GZ, kita minangka agen global lan profesional sing disetujoni dening menteri perdagangan nasional.

    Kantor umum sing dununge ing Guangzhou, GZ Ontime tujuane nyedhiyakake layanan kelas kapisan kanggo para pelanggan sing terkenal ing saindenging jagad. Layanan kami kalebu ing AMAZON FBA SHIPPING, angkutan laut, angkutan udara, pergudangan, deklarasi bea cukai, transportasi darat, pemasaran, ekspor & impor. Hubungi kita dina iki! Tim sing ramah lan profesional sing bisa ngatasi kabeh pitakon kapan sampeyan butuh.