Pengangkutan Laut

Katrangan singkat:

Kepiye layanan pick and pack mbantu pelanggan? Kita nyedhiyakake layanan paket lengkap sing digawe khusus kanggo nyukupi kabutuhan bisnis sampeyan! 99,6% tingkat akurasi njupuk Kanthi Terpadu karo website lan sell ...


Detail Produk

Kepiye layanan pick and pack mbantu pelanggan?

Kita nyedhiyakake layanan paket lengkap sing digawe khusus kanggo nyukupi kabutuhan bisnis sampeyan!
99,6% njupuk tingkat akurasi

Integrasi kanthi situs web lan platform adol sampeyan

Nganyari kontrol stok otomatis

layanan dina padha

Paket profesional

Pesenan Ditampa
Ana saperangan saka pilihan sing kasedhiya kanggo sing gegayutan carane kita nampa pesenan kanggo Processing.

Pilihan disenengi kanggo akeh pelanggan kita kanggo ngidini integrasi API kita Sistem Warehouse (WMS) karo platform sade lagi nggunakake IE Shopify, Amazon, Magento, cara iki WooCommerce etc. njamin kabeh pesenan ditampa sing langsung proses lan disiapake kanggo ngirim.

Kita bangga banget karo tingkat akurasi sing cocog. Kita nggunakake teknologi barcode kanggo milih pesenan lan tim nampa latihan ekstensif lan pesenan mesthi dicenthang kaping pindho sadurunge dikirim.
Kemasan

Kita nyedhiyakake macem-macem pilihan bahan kemasan kalebu macem-macem kothak, amplop empuk gelembung lan pelindung sudhut. Tim kita duwe akeh pengalaman kanggo mesthekake kabeh barang sing dikirim cukup dikemas, kanthi merek informasi perusahaan sampeyan kanthi apik lan ana bahan / sisipan pemasaran tambahan.

Sampeyan uga kepenak nyedhiyakake kemasan dhewe, utawa bisa mbantu nggawe kemasan merek ing China miturut sarat.

Pesenan Akeh

Sawetara kita pelanggan sing melu ing distribusi toko barang lan Amazon FBA sade. We sing ngalami ing packing pesenan akeh campuran.

Tim gudang kami trampil ngrampungake pangiriman menyang Pusat FBA Amazon lan nggunakake ilmu lan pengalaman bisa nyedhiyakake sarana distribusi sing paling efektif lan efektif.

Yen pelanggan butuh macem-macem barang (SKU) kanggo dikirim bareng, kita bisa ngatur pesanan kanthi gampang lan akurat lan menehi saran cara pengiriman sing paling efektif menyang negara tujuan.

Kirim ing dina sing padha

Milih lan ngirim pesanan sing tepat wektu iku penting kanggo e-commerce. Kita bisa milih, ngemas lan ngirim kabeh pesenan sing sampeyan tampa sadurunge jam 4:00 sore wektu Beijing ing dina sing padha, supaya sampeyan bisa ngirim global liwat saluran pengiriman sing dipilih.

Iki uga migunani banget kanggo ngrampungake kampanye sing dibiayai akeh, ing ngendi kabeh pesenan kudu dikirim kanthi cepet. Kita duwe pengalaman nggarap kampanye Kickstarter lan Indiegogo sing ngasilake asil paling apik kanggo para pelanggan lan para pendanaan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan