Pangiriman Railway

Katrangan singkat:

Transportasi Dalan lan Kereta Apik Saka CHINA menyang EUROPE - WAKTU TRANSIT & TRANSIT | QUOTE GRATIS | SINO SHIPPING Layanan rel Kanthi wektu transit 16 nganti 20 dina, barang rel luwih cepet tinimbang ...


Detail Produk

Dalan lan Railway transportasiSaking China dumugi EUROPE - WAKTU & TRANSIT WAKTU | QUOTE GRATIS | PENGIRIMAN SINO

 

Layanan rel

Kanthi wektu transit 16 nganti 20 dina, rel kargo barang luwih cepet tinimbang segara kargo barang sing mbutuhake nganti 35 dina kanggo tekan pelabuhan Prancis Le Havre lan Fos-Marseille (kayata).

RAIL FREIGHT Luwih larang tinimbang FREIGHT SEA, nanging isih luwih gampang tinimbang FREIGHT AIR.

Mode iki saka transportasi cocog banget karo produk industri sing regane larang kayata kendaraan, peralatan elektronik lan komputer, uga produk promosi lan musiman sing kudu cepet tekan tujuane.

Industri rel wis ngembangake efisiensi, ekonomi lan keberlanjutan anyar sing bisa nerjemahake langsung menyang rantai pasokan sampeyan dhewe. Hubungan karo operator rel bebarengan karo keahlian ing gerakan angkutan kereta api lan intermodal, tegese bisa nawakake efektif bangettransportasisolusi Kabeh digawe karo layanan dhukungan, kayata reresik bea cukai, penanganan terminal, distribusi daratan lan pangiriman mil pungkasan.

 

RAIL FREIGHT Kasedhiya 3 Keuntungan utama:

1) NGirit wektu lan biaya

Biaya muatan ril saka / menyang China duweni kemungkinan luwih murah 50% tinimbang kargo udara ing plancongan sing padha. Wektu transit 45% nganti 50% luwih cendhek, dibandhingake karo angkutan lauttransportasi.

2) PROSEDUR PELANGGAN CEPAT

Pranyatan lan inspeksi bea cukai bisa diterusake kanthi luwih cepet tinimbang ing udara utawa kapal laut tradisional. Layanan pabean iki kasedhiya ing layanan lengkap 24/7, ditangani dening tim sing ana ing China.

3) LAYANAN FLEKSIBEL lan MULTIPLE

Macem-macem barang ditampa kanggo transportasi lan layanan sing ditawakake kalebu: pangiriman saka lawang, FCL lan LCL, barang klasik lan mbebayani.

GZ Ontime nawakake ketergantungan sing ora ana tandhingane lan keluwesan karo solusi truk trek-over-road sing disesuaikan. Kita duwe akses menyang peralatan lan kapasitas sing sampeyan butuhake, sanajan prelu ngédap. Profesional kita cocog karo muatan sampeyan karo kendaraan sing bener lan rute sing bener, kanthi kemampuan kanggo nyusun maneh sumber daya yen ana kahanan. Kita ngeterake proses kasebut saka mburi-menyang-mburi nalika menehi solusi khusus kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

 

Solusi sing fleksibel, lan ora adhedhasar aset

Beban Truk sing Kurang saka Truk (LTL) - Temokake tabungan ing Pola Transportasi Sampeyan

Ngatur beban liwat layanan LTL minangka cara sing sampurna kanggo ngoptimalake rantai pasokan domestik. Yusen Logistics nawakake layanan LTL co-load lan konsolidasi kanggo nyuda biaya lan nambah pipa distribusi sampeyan.

Nggawa pengalaman, kreativitas lan wawasan kanggo tantangan pangiriman sing kurang saka truk, kita melu mengko kanggo koordinasi lan nambah nilai ing saben giliran. Layanan kalebu:

Layanan konsultasi

Ngewangi sampeyan nggawe jaringan transportasi intermodal sing efektif, biaya domestik utawa lintas batas

Yen sampeyan milih kita, sanajan sampeyan butuh layanan transportasi sepur liyane, kita bakal ngatur cara pangiriman sing sampurna kanggo sampeyan. Kita paling apik supaya kabeh pengalaman transportasi ngluwihi sing diarepake.

 

1.DDP (Pengiriman Tugas Dibayar), DDU (Pengiriman Tugas ora Dibayar)

2. Stasiun menyang stasiun, lawang menyang lawang, lawang menyang stasiun, stasiun menyang lawang

3.Ngrencanakake Booking lan pre-pengiriman

4. Asuransi kargo

5. reresik adat

6. Lacak lan tilak.

 

Transportasi sepur internasional bakal cukup rumit ing babagan dokumen, peraturan, rega lan rute. Kudu nindakake manajemen administratif, ngrumusake peraturan lan golek rega lan rute sing paling ekonomis kanggo ditangani. Dadi ayo padha nyederhanakakelogistikkanggo sampeyan. ,

Tim sing berpengalaman bisa menehi pitulung ing saben bagean proses transportasi, sing yakin bisa memenuhi kabeh kebutuhan sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    FBA

    FBA