Layanan sing ditambahake regane

Katrangan singkat:

Layanan tambah nilai Gunakake layanan tambah nilai kanggo nggawe merek sampeyan dhewe! Promosi merek 1. Tulung tambahake sisipan pemasaran lan njaga pelanggan. 2. Repackage produk ing paket khusus ...


Detail Produk

Layanan sing ditambahake regane

Gunakake layanan tambahan nilai kanggo nggawe merek sampeyan dhewe!

Promosi merek

1. Mangga tambah sisipan marketing lan jaga supaya pelanggan.

2. Baleni produk ing kothak kemasan sing disesuaikan nganggo gaya sing disenengi.

3. Instalasi lan perakitan bisa nambah rantai pasokan lan nyederhanakake proses distribusi.

4. Label minangka proses sing nyusahake nanging penting, mula kita bakal njupuk lan menehi label kanthi tepat kanggo mesthekake produk sampeyan katon.

2

Layanan Rantai Pasokan

Ing pasar sing ganti kanthi cepet iki, siklus urip produk saya suwe saya suwe saya cendhek, para pelanggan bisa milih macem-macem merek, wektu kanggo pasar penting banget, sing bakal nemtokake sukses perusahaan.

Layanan Rantai Pasokan Ontime GZ (SCS) nyedhiyakake layanan rantai pasokan end-to-end kanggo OEM (Produsen Peralatan Asli), ODM (Produsen Desain Asli), EMS (Panyedhiya Layanan Manufaktur Elektronik) lan pabrikan komponen elektronik supaya bisa ngoptimalake pasokan rante.

Minangka distributor global, kertu baris ekstensif nyedhiyakake pengalaman "one-stop" kanggo para desain lan syarat rantai pasokan. Keahlian lan alat sing digunakake dening tim rantai pasokan sampeyan ngidini sampeyan nyuda biaya total pangadaan material, nggedhekake modal kerja, lan nikmati keluwesan materi sing ana kanggo nggedhekake pangsa pasar lan untung.

illust_01

Nyurung

Layanan agensi pambayaran lan pengadaan

Layanan agensi pembayaran perdagangan

Kita bisa nyedhiyani layanan pembayaran pabrik kanthi gratis.

1688.com/taobao.com/jd.com layanan agen blanja

Kita ngubungi penjual lan negosiasi penjualan kanggo sampeyan

Taobao lan situs web Tionghoa liyane ora nampa PayPal! Sampeyan ngidini sampeyan ngirim pembayaran liwat PayPal, lan banjur bakal nggunakake panyedhiya pembayaran Cina kanggo mbayar supplier! Menehi sampeyan proteksi sing luwih gedhe nalika tuku saka supplier Cina!

Nggunakake pirang-pirang taun pengalaman blanja Taobao, sampeyan bakal menehi saran babagan efektifitas penjual lan tips Taobao liyane ...

Kita bisa nyedhiyakake tuku produk, agensi, inspeksi, transportasi global, yen sampeyan butuh, bisa nyedhiyani layanan liyane kanggo sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Postal

    Pos