Angkutan Laut

Katrangan singkat:

Cara paling efektif kanggo ngeterake jumlah akeh. Kanthi nggunakake hubungan operator jangka panjang lan kuwat, GZ Ontime nawakake solusi muatan segara sing fleksibel, andal lan aman ....


Detail Produk

Cara paling efektif kanggo ngeterake jumlah akeh.

Kanthi nggunakake sesambungan operator jangka panjang lan kuwat, GZ Ontime nawakake samodra sing fleksibel, andal lan aman kargo barangsolusi Pelanggan ngurmati keahlian kita ing pengiriman barang laut internasional liwat jaringan global sing kalebu patang puluh enem negara lan wilayah. Dheweke ngurmati kemampuan kanggo ngubungake karo layanan liyane kayata pengiriman angkut udara, multimodaltransportasi, layanan lintas batas, utawa makelar pabean.

Luwih saka iki, para pelanggan ngerti manawa kita paham karo jagad saka perspektif, lan ngupayakake ndhukung lan bisnis. Konsep kasebut mbukak kabeh sing kita lakoni, wiwit nemokake jadwal sing paling apik kanggo pangiriman nganti milih cara paling apik kanggo ngatur; pisah utawa enggo bareng kathah; nggabungake layanan tambah nilai liyane; lan nyedhiyakake layanan sing bisa dipercaya lan berkualitas. Cukup - kita ora ngeculke pelanggan.

 

Beban Kontainer Lengkap (FCL)

Hubungan sing wis suwe karo macem-macem operator tegese kita luwih becik entuk papan ing kapal lan golek jadwal sing bakal bisa digunakake, kanthi tarif sing kompetitif. Layanan FCL kita didhukung dening sistem pelacakan adhedhasar web supaya sampeyan bisa ndeleng status pangiriman.

Layanan Khusus

Kita nawakake akses menyang pelayaran premium FCL sing cocog karo dinamika rantai pasokan sampeyan. Kanthi layanan sing kalebu antara 10 nganti 50 dina, kita duwe tim sing asale lan tujuan sing bisa ngoptimalake saben kiriman kanggo biaya, rute, utawa wektu transit.

Operator sing dipercaya lan dipercaya

Kita dikontrak karo operator sing bisa dipercaya lan dipercaya kanggo njamin pelayaran muatan tepat waktu, kaya sing dijadwalake.

Layanan Premium

Kita nyedhiyakake layanan premium nalika pelayaran saka China, kanggo njamin kargo sampeyan sing cepet banget tekan tujuan sing dituju, sanajan alokasi kasebut wis ngluwihi.

Beban Kontainer sing kurang saka (LCL)

Layanan muatan kontainer sing kurang sithik menehi sampeyan keluwesan kanggo memenuhi syarat sing beda-beda, andal lan kontrol. Nyedhiyakake layanan konsolidasi dhewe, utawa Layanan Konsolidasi Multi-Negara (MCCS) kanggo pengiriman sing luwih kompleks, ndhukung sampeyan ngatur biaya pengiriman lan wektu pangiriman. Layanan LCL kita ditambah karo fungsi trek lan tilak online, ngewangi sampeyan ngontrol visibilitas pangiriman.

Kita Nggawe Rantai Pasokan Luwih Apik

Jaringan LCL nyedhiyakake konektivitas lan irama sing ora ana tandhingane ing rute pengiriman utama, saéngga para klien bisa ngoptimalake modal kerja kanthi entuk inventaris miturut permintaan.

Kontrol sing Luwih Apik kanggo Variabilitas Ngurangi

Kita njelajah teknologi lan nggawe kabeh proses pengiriman luwih cepet. Saka digitalisasi informasi klien nganti pengiriman vetting, kita yakin yen risiko inspeksi bea cukai bisa dikurangi sacara dramatis.

Yen sampeyan milih kita, sanajan sampeyan butuh luwih akeh babagan layanan segara, kita bakal luwih maju kanggo ngatur kiriman sing sampurna. Kita nindakake saben lan kabeh kanggo ngrampungake sampeyantransportasi pengalaman kanggo memenuhi harapan sampeyan.

 

1.DDP (Pengiriman Tugas Dibayar), DDU (Pengiriman Tugas ora Dibayar)

2.Port to Port, Door to Door, Door to Port, Port to Door

3.Ngrencanakake Booking lan pre-pengiriman

4. Asuransi kargo

5. reresik Customs

6.Darat transportasi aransemen

7. Tracking lan nelusuri.

 

Pengiriman laut internasional bisa uga rumit babagan dokumentasi, peraturan, rega, lan rute. Kita duwe spesialisasi kanggo nyederhanakake proses iki, dadi tanpa stres lan wareg.

Pengalaman lan katrampilan sing akeh digunakake karo kapal laut, digabung karo layanan pelanggan sing luar biasa, nggawe kita yakin yen bisa memenuhi kabeh kabutuhan.

Ojo naif. Prices sing banget kurang utawa nawakake sing banget nyoba biasane ndhelikake surprises karu. GZ Ontime bakal dadi pilihan sing paling apik kanggo ngeterake produk liwat segara.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    FBA

    FBA