Pos

Katrangan singkat:

Solusi Pengiriman Pos Kita pancen ngerti solusi pos mesthi dadi pilihan sadurunge kanggo bisnis e-commerce amarga duwe tarif sing luwih murah. Kanggo nglegakake panjaluk para pedagang, kita makarya ...


Detail Produk

Pos Kiriman Solusi

Kita saestu ngerti solusi pos mesthi dadi pilihan sadurunge kanggo bisnis e-commerce amarga duwe tarif sing luwih murah. Kanggo nglegakake panjaluk para pedagang, kita makarya karo akeh kantor pos ing pirang-pirang taun kepungkur lan terus ngilangi layanan ala kasebut. Saiki turahane paling apik. 

China Post

China Post dipérang dadi parcels lumahing lan parcels kadhaptar. Iki minangka layanan paket internasional kanggo paket sing bobote kurang saka 2 kg. China Post lan Uni Pos Universal wis nggawe saluran mailing global sing bisa nggayuh macem-macem toko pos ing luwih saka 200 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Keuntungan saka layanan pos China: irit lan terjangkau, jangkauan global, reresik bea cukai, keamanan lan stabilitas. 

Bpost

Paket pos Belgia dipérang dadi Belgia nyebutakepaket lan paket global Belgia, yaiku kanggo paket internasional sing bobote kurang saka 2KG. Paket ekspres Belgia bisa dikirim menyang luwih saka 20 negara ing Eropa, lan paket global Belgia bisa dikirim menyang luwih saka 200 negara ing saindenging jagad, Informasi pelacakan bisa ditakokake, keuntungan layanan pos Belgia: reresik bea cukai ing Inggris, ora transit kaping pindho ing negara-negara Eropa, ngisi biaya saben kilogram, cocok kanggo bungkus ringan lan cilik, bisa ditampa kanggo batere / produk batere sing didhukung, lan minangka layanan sing disenengi kanggo pangiriman Eropa sing murah. 

Saluran bingkisan cilik Postnl minangka layanan paket ekspres Eropa sing khusus diluncurake kanggo para penjual e-commerce lintas batas, adhedhasar ing Walanda, sing sumunar ing kabeh negara Eropa, gumantung karo jaringan pos Walanda lan sistem clearance bea cukai sing efisien, kanggo nggawe regional sing berkualitas layanan parsel, kaluwihan layanan pos Walanda: rega preferensial, wates wektu sing stabil, cocog kanggo paket ringan lan cilik, lan bisa nampa produk nganggo baterai internal. 

Swiss Post dipérang dadi saluran bingkisan lan bingkisan kadhaptar. Iki minangka 5 layanan pos paling dhuwur ing UPU lan minangka lembaga pos paling maju ing Eropa. Wis cabang ing meh kabeh negara lan duwe kemampuan ngolah surat sing kuwat. Keuntungan layanan: reresik bea cukai sing trep, ketepatan wektu sing stabil, mupangat ekonomi, cocog kanggo bungkus sing entheng lan cilik sajrone 2KG.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan