Railway Anyar menyang Eropa

Ing wayah sore tanggal 16 Juni, sepur watu pertama saka plabuhan logistik kereta api internasional yinchuan menyang chongqing budhal saka stasiun kidul angkutan barang yinchuan. Sepur watu khusus iki wis total 60 kontaner, ngebotake 1650 ton, lan nilai-kira 6,73 yuta Yuan. Pengoperasian sepur watu khusus iki bakal madeg landhesan Yinchuan International Railway Logistics Port kanggo ningkatake pambangunan saluran kidul. Iki saluran metu sing dibahas maneh Ningxia. Ningxia biasane ngandelake ing pelabuhan supaya barang-barang bisa metu menyang segara. Saiki, dalan Nantong mboko sithik diblokir lan pasar eksternal terus berkembang. Yen dibandhingake karo transportasi segara, sepur khusus watu ing jalur kulon lan segara anyar minangka cara paling cepet kanggo ngangkut barang sajrone 20 dina menyang negara tujuan. Ing transportasi, luwih aman, regane luwih saka 20% wates transportasi laut sing disenengi. Saiki, Sepur khusus wis dadi propinsi daratan kulon "segara" saluran utama.
GZ Ontime uga bisa nyedhiyani layanan kaya ngono kanggo sampeyan.


Wektu kiriman: Jun-21-2021