Korban nembak massal FedEx nampa dana saka dana komunitas

Indianapolis-Nem minggu kepungkur wiwit ana wong bersenjata sing mateni wolung wong ing fasilitas dhasar FedEx ing Indianapolis.
Sajrone wektu kasebut, komunitas kasebut gabung kanggo nyengkuyung para korban, slamet lan kulawargane, lan nglumpukake luwih saka $ 1,5 yuta.
"Nalika kedadeyan kaya ngono, masarakat rumangsa ora kuwat lan pengin nulungi," ujare Jeffrey Dion, direktur eksekutif Yayasan Simpati Nasional.
Yayasan Simpati Nasional nglumpukake lan nyebarke sumbangan amal sawise ana tindak pidana kekerasan kanthi gedhe.
Iki kalebu kulawarga korban, wong sing cilaka lan warga sing ana. Dana kasebut bakal mbukak nganti pirang-pirang minggu.
Banjur, komunitas pandhuan lokal bakal nganakake rapat ing aula kutha umum kanggo nyusun aturan kanggo ngatur dana kasebut.
Aasees Kaur, Manajer Klien lan Layanan Komunitas Komunitas saka Uni Sikh, ujar: "Nemen banget ngerti manawa masarakat isih nggatekake kabutuhane kulawarga sing paling kena pengaruh."
"Kita ngerti manawa dununge ora owah, lan kasusahane bakal dawa lan angel," ujare Kaul.
"Entuk dhukungan sabisa saka komunitas sing luwih gedhe, lan luwih becik kita bakal dadi," ujare Kaul.
Hak cipta 2021 Nexstar Media Inc. kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Materi iki bisa uga ora diterbitake, disiarake, ditulis ulang, utawa disebar maneh.
Indianapolis-Kabeh wong kudu ngrasakake aman ing omah dhewe. Iki minangka informasi sing dituduhake pejabat IMPD lan direktur eksekutif Otoritas Perumahan Indianapolis karo tangga teparo sajrone acara "Barbecue and Chill" sing pertama.
Nalika bocah-bocah bali menyang komunitas Blackburn Terrace wiwit dina pungkasan sekolah taun iki, dheweke nemoni piknik lan game sing disedhiyakake dening IMPD lan IHA. Mlaku maneh Indianheim Colts Niheim Hines uga teka ing acara iki.
Indianapolis - Yen sampeyan durung nate menyang Bankers Life Fieldhouse, sampeyan bakal kaget yen teka ing pusat kutha.
Musim konstruksi lagi ditindakake, lan sorakan para penggemar wis diganti karo gemuruh mesin abot. Grup Hiburan Olahraga Pacers ujar manawa bakal dadi "lapangan ing mangsa ngarep", mbukak dalan kanggo kabeh wong, ora mung penggemar basket.
Indianapolis - Pejabat berwenang njaluk pitulung umum kanggo nemokake wanita sing wis ninggalake fasilitas medis Morgantown.

Guangzhou Ontime nyedhiyakake pengiriman internasional DHL / FedEx / UPS / TNT


Wektu kiriman: Jun-04-2021