Warta

  • Wektu kiriman: Jul-02-2021

    Las Vegas, 9 Juni 2021 (Global News Agency) -Seller Ilmiah ing Las Vegas, Nevada bubar ngrembug tembung kunci lan mupangate riset tembung kunci kanggo pemenuhan penjual Amazon. Perusahaan kasebut bubar ngumumake peluncuran alat kunci Amazon FBA, sing dirancang kanggo wong sing adol ing A ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jun-21-2021

    Ing wayah sore tanggal 16 Juni, sepur watu pertama saka plabuhan logistik kereta api internasional yinchuan menyang chongqing budhal saka stasiun kidul angkutan barang yinchuan. Sepur watu khusus iki nduwe total 60 kontainer, bobote 1650 ton, lan regane udakara 6,73 yuta yuan. Operasi ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jun-04-2021

    Indianapolis-Nem minggu kepungkur wiwit ana wong bersenjata sing mateni wolung wong ing fasilitas dhasar FedEx ing Indianapolis. Sajrone wektu kasebut, komunitas kasebut gabung kanggo nyengkuyung para korban, slamet lan kulawargane, lan nglumpukake luwih saka $ 1,5 yuta. "Yen kedadeyan kaya ngono, masarakat rumangsa ora duwe ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jun-04-2021

    Logicor, pamilik real estate lan operator real estate Eropa, nyewa gudang lan unit distribusi 219.122 kaki persegi ing Hams Hall Distribution Park ing Birmingham, UK menyang DHL. Pemimpin global ing industri logistik wis mlebu kontrak jangka panjang anyar ing situs kasebut kanggo ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Jun-04-2021

    Kita nggunakake cookie kanthi macem-macem alasan, kayata njaga linuwih lan keamanan situs web FT, nggawe konten pribadi lan pariwara, nyedhiyakake fitur media sosial, lan nganalisa panggunaan situs web. Gelombang infeksi Covid-19 ing India wis kena ...Waca liyane »

  • LNG as fuel gathers speed, but older vessels face bumps in the road
    Wektu kiriman: Mei-13-2021

    Sawetara 18,5% bangunan anyar sing dikontrak ing patang wulan pertama taun 2021 dirancang kanggo makarya ing LNG minangka bahan bakar miturut masarakat klasifikasi DNV. Paul Bartlett | 13 Mei 2021 Nanging, akeh kapal sing lawas ora bisa memenuhi syarat intensitas karbon IMO anyar sing bisa digunakake ing MEPC ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Apr-15-2021

    Kepiye golek perusahaan logistik barang dagang asing? 1. Kanggo perdagangan manca negara kita, bisnis dagang manca negara saya gedhe, saya stabil. Kaping pisanan, kudu ana perusahaan pengiriman lan logistik internasional sing stabil kaya Taishan. Perusahaan logistik kapal iki durung mesthi ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Apr-15-2021

    Kanthi tren globalisasi lan ruang lingkup layanan, konsep rantai pasokan logistik beda banget karo sadurunge, prosese dadi saya rumit, lan kebutuhan pelanggan dadi saya ketat. Mula, ing taun-taun pungkasan, sawetara ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Apr-13-2021

    Industri logistik transit ekspres internasional ana gandhengane karo industri utama liyane, kayata industri ekspres lan industri e-commerce, kanthi kesempatan kerja sama sing gedhe. Liwat ngoptimalake terus lan nyetel struktur layanan liwat integrasi, ora mung bisa nambah ...Waca liyane »