Guangzhou Ontime

15368147

Guangzhou Ontime International Logistics Co., Ltd. (sabanjure diarani GZ Ontime) dununge ing Distrik Baiyun, Guangzhou. Kita minangka agen DHL, UPS, TNT, FedEx, jalur khusus Amazon (Langsung dikirim menyang FBA), kapal laut, angkat udara, transportasi rel lan truk. Perusahaan kita netepi filosofi bisnis "pelanggan dhisik, maju" lan prinsip "pelanggan dhisik" kanggo nyedhiyakake layanan kualitas paling apik kanggo para pelanggan. Sugeng takon kuotasi!

maili

GZ Ontime Logistics minangka perusahaan logistik internasional profesional kanthi pengalaman 10 taun ing wilayah pengiriman internasional. GZ Ontime bisa nyedhiyakake layanan kaya ing ngisor iki: impor lan ekspor barang pribadi, ekspor kargo lan ekspor barang, ekspor peralatan skala gedhe, pameran transportasi, logistik gudang lan reresik bea cukai. 

Ngelingi prinsip layanan keamanan, kacepetan, akurasi lan ekonomi, kita nyedhiyakake transportasi internasional lan domestik kanggo pelanggan, ekspres standar (FEDEX, DHL, UPS, TNT, EMS), transportasi darat, layanan transportasi kapal, uga bisa nyedhiyakake transportasi jalur khusus menyang Hong Kong, Macao, lan Taiwan.

Perusahaan kita duwe hubungan kerja sama jangka panjang karo pemilik kapal kayata apl msk cscl.

Pengangkutan udara duwe kaluwihan maskapai utama lan layanan ekspres. Kita bisa nampa operasi kargo segara lan udhara saka saindenging jagad.

Perusahaan kasebut gumantung ing guangzhou lan adhedhasar delta kali mutiara, guangdong, radiasi ing saindenging negara, kanthi mitra jangka panjang ing beijing, Shanghai, tianjin, qinghai, dalian lan kutha-kutha liyane.

Sanalika, jaringan logistik pengiriman barang global sing cukup lengkap wis digawe, sing bisa nyedhiyakake layanan logistik saka saben lawang ing saindenging jagad. Kita lokal. Kita global. Kita ana ing endi wae sampeyan pengin lan kudu.

312795619

Kita ngerti rute, pilihan, tarif, biaya lan cara paling apik kanggo ngirim barang.

Ayo kita gawe skenario logistik sing sampurna sing bakal nggawe sampeyan bisnis dawa. Kiriman sampeyan bakal teka kanthi aman lan tepat wektu lan bakal ngirit biaya jangka panjang.

Pengin kerja sama kita?