FBA

Katrangan singkat:

Kiriman menyang gudang Amazon FBA dianggep minangka impor B2B menyang negara tujuan. Apa sampeyan pengin ngirim inventaris menyang gudang Amazon ing sanjabane China? Sampeyan bisa uga rumangsa frustasi, pabrikan ...


Detail Produk

Kiriman menyang gudang Amazon FBA dianggep minangka impor B2B menyang negara tujuan. Aja pengin ngirim persediaan kanggo Amazon mining njaba China? Sampeyan bisa uga rumangsa frustasi, pabrikan durung nate nyiyapake barang FBA, mula kudu bola-bali sampeyan nerangake. Menapa malih, impor internasional sing banget rumit lan tansah sirah. Saiki kita kene kanggo mbantu. We nyedhiyani pelanggan karo layanan Pick-up driver ing kutha-kutha utama ing China, labeling produk, adat reresik ing negara tujuan, lan layanan delivery pungkasan-mil kanggo warehouses FBA ing Inggris, Perancis, Jerman, Italia, Spanyol, Amerika Serikat, Kanada, lan Meksiko. Ora preduli sampeyan dununge, tim broker sing berpengalaman bakal ngirit saka masalah khusus. Apa udharakargo baranglarang banget kanggo barang gedhe banget? Ora masalah. Kita ndhukung pangiriman layanan udara utawa laut menyang gudang FBA. Kaloro layanan kasebut bisa nulungi sampeyan ngirit dhuwit lan nyukupi sarat anggaran.

Kepiye carane wiwit bisa digunakake?

Kita logistik solusi kalebu luwih saka 200 negara lan wilayah ing saindenging jagad liwat layanan pos, garis khusus lan nyebutakemail. Saka pemenuhan e-commerce nganti pangiriman barang dagangan

langkah 1:

Hubungi staf layanan pelanggan online kanggo ndhaptar akun.

Langkah 2:

Kirimake produk menyang GZ Ontime lan gawe rencana Amazon.

Langkah 3

supplier kita tanggung jawab kanggo Labeling produk lan nyepakaké dokumen selaras kanggo pangiriman.

langkah 4

Rampungake bea cukai lan kirim menyang gudang FBA.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan