Nyatakake

Katrangan singkat:

Ekspres internasional minangka salah sawijining bagean sing paling penting ing perdagangan internasional. Umume bakul eBay / AliExpress / Shopiy kanggo ngeterake produke menyang negara apa wae. Jinis layanan ...


Detail Produk

Ekspres internasional minangka salah sawijining bagean sing paling penting ing perdagangan internasional. Umume bakul eBay / AliExpress / Shopiy kanggo ngeterake produke menyang negara apa wae. Serangkaian layanan sing diusulake dening Guangzhou Ontime nyedhiyakake macem-macem pilihan kanggo pengiriman transportasi barang sampeyan. Kejabi angkut udara lan laut, layanan transportasi ekspres wis digawe kanggo nanggepi gegayuhan lan kabutuhan sampeyan sanalika bisa. Layanan ekspres nawakake transit deadline sing cepet lan efisien ing antarane China lan negara sing dipilih. Kurir, uga dikenal minangka «pengiriman ekspres», makili layanan «to door to door» ing ngendi perusahaan pangiriman bakal mbusak barang sampeyan ing alamat jemput sing disepakati (biasane pemasok utawa konsolidator sampeyan ing negara asale) lan bakal ngirim kiriman sampeyan ing alamat pangiriman (umpamane ing omah utawa alamat klien).

Minangka bagean saka pangiriman kasebut, tim sing tanggung jawab nangani kabeh langkah sing beda kanggo ekspedisi barang saka titik A nganti titik B, yaiku: ngilangi, transportasi / pengiriman, reresik bea cukai ing asal lan tujuan pungkasan, mbayar biaya lan tugas bea cukai nanging uga kabeh formalitas administrasi sing dibutuhake. Thanks kanggo sesambetan lan kemitraan sing kuwat dikelola karo perusahaan pangiriman sing paling penting (DHL, FedEx, UPS lan TNT),Guangzhou Ontime njamin ekspedisi "lawang menyang lawang" sing cepet lan dipercaya ing antarane China lan negara sing dipilih. Nalika dikirim nganggo GZ Ontime - sampeyan ngirim karo spesialis pengiriman internasional lan layanan pangiriman kurir! Kanthi macem-macem layanan paket lan paket ekspres, uga solusi pengiriman lan pelacakan sing cocog karo kabutuhan sampeyan - sinaoni kepiye carane ngirim GZ Ontime!

 

1. DHL didegaké ing taun 1969, saiki DHL dadi perusahaan logistik utama ing donya. DHL minangka tim internasional sing duwe luwih saka 380.000 profesional pelayaran, digabung karo semangat logistik. Lan DHL makarya ing lingkungan sing unik. DHL minangka inovatif kaya wiwitan, kanthi kekuwatan organisasi internasional. DHL bakal nyedhiyakake layanan pangiriman paling apik, lan uga duwe katrampilan ngresiki bea cukai paling kuat. Bakal paling cepet, regane mung 3 ~ 5 dina kerja.

2. FedEx / TNT FedEx Express nyakup kabeh alamat lan layanan dalan AS luwih saka 220 negara lan wilayah. Jaringan global kita nyedhiyakake layanan ekspres udara-sensitif wektu, liwat luwih saka 650 bandara ing saindenging jagad.

3. UPS Pelanggan Pertama. Wong Dipimpin. Inovasi Didhukung. Crita babagan UPS, perusahaan pangiriman paket paling gedhe ing donya, diwiwiti luwih saka satus kepungkur kanthi utang $ 100 kanggo miwiti layanan messenger cilik. Kepiye cara kita berkembang dadi korporasi global pirang-pirang dolar nggambarake sejarah transportasi modern, perdagangan internasional, logistik lan layanan finansial. Dina iki, UPS dadi pelanggan dhisik, didhukung dening wong, dadi inovasi. Didhukung dening luwih saka 495.000 karyawan sing nyambung luwih saka 220 negara lan wilayah ing dalan, rel, udara, lan samodra. Sesuk, UPS bakal terus mandhegani industri lan nyambungake jagad, kanthi komitmen kanggo kualitas layanan lan kelestarian lingkungan.

4. Aramex Aramex wis cepet tuwuh dadi merek global, sing diakoni amarga layanan khusus lan produk inovatif. Kadhaptar ing Pasar Keuangan Dubai (DFM) lan adhedhasar ing UEA, Aramex dununge ing persimpangan antarane Timur lan Kulon, sing ngidini kita nyedhiyakake solusi logistik khusus ing endi wae ing jagad kanthi efektif lan nggayuh luwih akeh bisnis lan konsumen regional lan global. Kita duwe komitmen kanggo terus ningkatake operasi ing saindenging wilayah kasebut kanthi ngupayakake kesempatan kanggo tuwuh bisnis ing pasar berkembang ing luar negeri. Pendekatan iki minangka inti kanggo pangembangan bisnis sing sustainable lan komitmen kanggo nggampangake perdagangan global sing luwih jembar ing jagad sing terus berubah.

5. Garis khusus. Ndhuwur kabeh, kita padha uga nyedhiyani sawetara rega luwih akeh lawang kanggo layanan lawang. Kanthi kerja sama karo sumber penerbangan Hong Kong sing stabil lan kurir logistik terkemuka ing negara-negara Eropa lan AS, GZ Ontime Direct Line minangka layanan ekspres lan pos gabungan ing mode DDP (Declare Duty Paid). Kita ngetrapake penerbangan langsung saka Hongkong menyang gerbang tujuan saben dina lan njupuk reresik kustom dina sing padha. 100% kontrol kanthi lengkap ing kargo udara lan pangiriman mil pungkasan kasedhiya yaiku solusi ekonomi kanthi pangiriman cepet sing utamane dirancang kanggo paket e-commerce. Nanging ora kalebu ing saindenging jagad. Pethikan kasebut biasane mung 5 ~ 7USD / KG. Ing wektu iki, kita duwe layanan khusus iki kanggo Malaysia, AS, Eropa. Nanging yen sampeyan butuh katrangan lengkap, hubungi kula, supaya bisa nyedhiyakake layanan sing paling cocog kanggo sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Postal

    Pos