• 微信图片_20210702174708 (定制)
  • azdf-11
  • Air Freight
  • Value-added service

Tetep ngerti paket sampeyan?

APA KITA LAKON?

  • 300614742

Guangzhou Ontime International Logistics Co., Ltd. (sabanjure diarani GZ Ontime) dununge ing Distrik Baiyun, Guangzhou. Kita minangka agen kanggo transportasi khusus DHL, UPS, TNT, FedEx, Amazon, transportasi laut lan udara.

Perusahaan kita netepi filosofi bisnis "pelanggan dhisik, maju" lan prinsip "pelanggan luwih dhisik" kanggo nyedhiyakake layanan kualitas paling apik kanggo para pelanggan. Sugeng takon kuotasi!

LAYANAN KAMI

FBA

FBA

  • Quality

    Kualitas

    Tindakake kualitas utamane lan ngawasi kualitas produk kanthi ketat ing saben proses.
  • Certificate

    Sertifikat

    Pabrik kami wis berkembang dadi pabrikan Certified ISO9001: 2008, produk bermutu, Efektif Efektif
  • Manufacturer

    Pabrikan

    Kita ngerti rute, pilihan, tarif, biaya lan cara paling apik kanggo ngirim barang.